[Supernatural Movies]

Super Bowl, több mint futball

2013. február 01. - REMY

Superbowl-2013.jpg

2013. Február 3.-án megrendezik, (magyar idő szerint 4.-én hajnalban) az NFL döntőjét, a Super Bowl-t. A serlegért a Baltimore Ravens és a San Francisco 49ers áll harcban, ugyanakkor minket most nem ez érdekel elsősorban, hanem azok a filmelőzetesek, amiket az eseményen fognak bemutatni. Nézzük is hát, hogy milyen szuperprodukciók trailerét láthatjuk majd:

The Fast and the Furious 6

Tuning verdák, autósüldözések, Paul Walker, Vin Diesel és a Szikla. Ki ne lenne rájuk kíváncsi a fergeteges Fast Five után?

Vasember 3

A Marvel hősök fenegyerek, a nők bálványa ismét visszatér, hogy megmentse a világot. Ezúttal persze egy jóval sötétebb köntösbe bújva.

Oblivion

Tom Cruise legújabb filmje is mutat majd valamit a gálán. Az eddigi ismereteink alapján egy ütős sci-fi film elé nézünk. De tényleg az lesz?

A magányos lovas

Johnny Depp újfent egy érdekes szerepben lesz látható. Oscar bácsi lesz a cél? Nem hinném, de egy Jack Sparrow alakítást ismét elnézegetnék tőle.

Óz a hatalmas

L. Frank Baum The Wonderful Wizard of Oz mesenovellájának (amiből elkészült 1939-es film) előzményét vinné filmvászonra, amiből megtudhatjuk hogy Óz miként került a csodavilágba és vált varázslóvá.

World War Z

Tavaly a magyarországi forgatásokról beszélt mindenki, aztán a stúdió bejelentette a csúszást, ami egészen 2013 nyaráig tolta ki a film bemutatóját. Trailert már kaptunk, de szeretettel várjuk az újabb zombi áradatot.

A meccshez pedig… győzzön a jobbik! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr965055594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása