[Supernatural Movies]

[kritika] Toy Story of Terror (2013)

2013. október 31. - REMY

Halloween alkalmából a Pixarnál úgy döntöttek, hogy készítenek egy olyan animációs rövidfilmet, melyben a Toy Story legjobb arcai szerepelnek, és csöppennek bele egy félelmetes éjszakába. Buzz és Woody sok kalandot megéltek már, de horrorisztikus kalandba még nem keveredtek.

toy.jpg

Woodyék épp a gazdájuk kocsijának a csomagtartójában utaznak, amikor egy szerencsétlen baleset (defekt) során kénytelenek lesznek megállni az első útszéli motelnél. Miután az egyikőjük eltűnik, a többiek elindulnak az elveszett társuk keresésére, de egy titokzatos szörnyetek az útjukat állja és csapdába esnek. A játékoknak sürgősen ki kell találniuk valamit, mert a nap felkeltével a kocsi elindul, és örökre elveszítik szeretett gazdájukat…

Először is szeretném leszögezni, hogy a Toy Storyt tartom a legzseniálisabb animációs filmnek, így nem csoda, hogy egyből ugrottam is erre a műre. Woody és Buzz megunhatatlan, és a mostani produkciójuknak hála kijelenthető, hogy a horror témában is feltalálják magukat. Ez a Halloweeni különkiadás mindenképpen megér egy misét, mert bár nagyon rövid és simán néztem volna még tovább, de a 20 perces játékidő alatt is érezni lehetett a Toy Story feelinget.

Ügyesen hozták össze a poénokat a horrorisztikus jelenetekkel. A kicsik számára tényleg egy kicsit rémisztő lehet itt-ott, főleg ha az esti órákban, Jack lámpásokkal körülvéve ülnek le megnézni eme filmet. De a nagyoknak szimpla nosztalgia, horror sablonokkal, ami természetesen szórakoztató végeredményt szül. 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr205600308

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.31. 12:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása