[Supernatural Movies]

Néha jobb nem kíváncsiskodni - A bébiszitter

2017. november 27. - REMY

Az iskolában elvernek, a társaid utálnak, ügyetlen vagy és az egész életed úgy szar ahogy van, hiszen a szüleid még bébiszittert is fognak melléd. Van ennél lejjebb? Nem igazán. A bökkenő viszont az, hogy a bébiszittered láttán még a halottak is feltámadnak, csak hogy lássák azt a bombanőt. Szóval azért mégis akad valami kis pozitívum az életedben.

the-babysitter-poster.jpg

Történetünk főhőse, Cole azonban úgy gondolja, hogy itt az idő végre felrúgni a jól megszokott napirendet és egy kicsit kíváncsiskodni, hogy mégis mi történik a saját házukban, miután bekerült az ágyba. Cole bébiszittere, Bee vajon orgiát tart lent a nappaliban, vagy csak telefonálgat a haverjainak? Esetleg TV-t néz, vagy csupán csak alszik egy jót? Nem éppen...

McG egy elborult elme. Egy tök átlagos szituációval indította el az egész agymenését, hiszen hozta a kötelező köröket. Megjelentek a házban a sablonkarakterek. Volt ott geek, nagyszájú néger, hisztis picsa, a suli legjobb és legnagyobb pofájú amerikai focistája, no meg Bee, a kamera kedvence. Full átlag, semmi extra történet.

Aztán egy pillanat alatt megváltozott minden...

Jött a WTF momentum, ami után totál más irányba mozdult el a film, mint amire első ránézésre számíthattunk volna. Ömlött a vér, a kis Cole pedig tátott szájjal nézte a műsort. Mégis mit lehet tenni ilyen helyzetben? Tiniként van egyáltalán bármi esélyed is gyilkosok ellen? Egy horror-komédiában? Hát, hogyne.

Miután igazi ökörködéssé vált a mozi, megjelentek a lehető legbénább és legelvetemültebb ötletek. Volt, mikor szándékosan, volt mikor csupán a véletlennek köszönhetően, de sikerült Colenak kijutnia a szorult helyzetekből.

the-babysitter.jpg

Noha a film jópofa, pörgős és véres, mégis óvatosan kell bánni vele. Megvan a sajátos hangvétele és stílusa, sokszor ráadásul igencsak túl van tolva a mókázás, főleg a karakterektől, így könnyen megeshet az, hogy aki nincs felkészülve McG agymenésére, azt egész egyszerűen kidobja a gép. Épp ezért vigyázni kell vele, de ha képes berántani már a legelején, akkor egyszeri szórakozásnak tökéletes lesz. Megbotránkoztat és megnevettet. 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7213378991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása