[Supernatural Movies]

Vidám nyarat kíván a Netflix – TRÉLERNYI TRAILER

2020. máj. 25-31. – Dark, Tenet, A Topiary

2020. június 01. - theivan

Amerika nehéz, de fontos időkön megy keresztül. Emiatt Hollywood is kicsit visszafogta a marketinget, bár így is kaptunk két borongós ízelítőt a Netflix európai produkcióiból, meg a Tenetből is egy új... mondatot. Sőt, mutatunk olyan előzetest, amiből még film sem lesz. Ez ám a felhozatal!

dark-elo_zetes-trailernyi-trailer.jpg

Sötétség: 3. évad (Dark: Season 3) – Netflixen elérhető: 2020. június 27.

Rövid kedvcsinálóban fedték fel a körbehisztizett német sci-fi harmadik, egyben utolsó etapjának rajtját. Megspórolunk nektek egy kattintást, ha kerülnétek bármilyen apró titkot is: június végére tervezzétek be a darát.

Love, Victor – Hulun elérhető: 2020. június 19.

Spinoff sorozat a 2018-as Kszi, Simon nyomán. Egy srácnak, eme bizonyos Victornak nemcsak új iskolájával és otthoni gondjaival, de önnönmagával is szembe kell néznie. Ebben lesz Simon a segítségére. Hoppá, szóval itt érnek össze a szálak.

Tenet (Tenet) – hazai mozikban nézhető: 2020. július 16.

Fut egy új kedvcsináló az amerikai tévéken, jóllehet egy kanyi friss képi anyag nincs benne, csak ez az egy, idáig nem hallott sor: "It's inverted. Someone is manufacturing them in the future." BWAAAH. Még mindig július közepén szeretnék bemutatni Christopher Nolan agymenését.

Star Wars: Jedi Temple Challenge – YouTube-on elérhető: 2020. június 3.

A Nickelodeon ezredfordulós vetélkedőit idézi meg ez az új Star Wars-gyerekműsor, Jar Jar Binks megformálójával a házigazda szerepében. Elvileg a Star Wars Kids YouTube-csatornán fog futni, mi pedig utána.

A Topiary

Shane Carruth (Találmány, Feltörő színek) rövidesen otthagyja a filmipart, de előbb vagy a Modern Oceannel (Anne Hathawayjel, Keanu Reevesszel, Daniel Radcliffe-fel, Tom Hollanddel, és a többivel), vagy pedig A Topiaryvel fogja megkoronázni a karrierjét, bár az előbbiről évek óta nincs új infó, az utóbbiról pedig állítólag már rég lemondott. Mindenesetre Carruth a napokban feltöltötte A Topiary koncepciós előzetesét, amiben legendás filmrészletekkel, no meg az Eredet filmzenéjével megtámogatva próbálja átadni rég elvetett ötlete hangulatvilágát. Valaki megszórhatná némi apróval, hátha meggondolja magát.

Curon titkai: 1. évad (CURON: Season 1) – Netflixen elérhető: 2020. június 10.

Olasz sci-fi, thriller, horror, akármi a Netflix nemzetközi porondjáról. Egy anya tizenhét év után, immár ikergyermekei oldalán tér vissza az elátkozott Curonba, ahol aztán persze minden elkú... "elcuronodik". Az appból magyar felirattal is meg lehet nézni az alábbi előzetest.

Perry Mason (Perry Mason) – HBO-n nézhető és HBO GO-n elérhető: 2020. június 22.

Minisorozat az 1930-as évek Los Angeleséről, olimpiáról, hangosfilmről – meg egy könyörtelen gyermekrablási ügyről. Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey az executive producerei ennek a vidám műnek, minek hála végképp el is ment a kedvünk az e heti szemlétől.

Nincs több mondandónk. Ha nektek van, írjátok meg nyugodtan kommentben!

Ha tetszett az írás, kövessetek minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7815717580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása