[Supernatural Movies]

A nádas / The Reeds (2010)

2012. szeptember 27. - REMY

2010-ben az After Dark Horrorfest keretein belül mutattak be 8 filmet, melyek közül az egyik a The Reeds azaz a Nádas volt. Alapjába véve tudni kell erről a fesztiválról, hogy nem a minőségi horror filmek megismerése a cél. Többségében B kategóriát képviselnek, bár néha kitűnik 1-1 élvezhetőbb alkotás is. Horror rajongóknak mindenképp érdemes belenézni ezekbe a filmekbe.

reeds.jpg

A film története egy fiatalokból álló turistacsoportról szól, akik csónakázni indulnak hétvégére egy nádas vidékre. A kirándulásból rémálom lesz. Egyrészt lerobban a csónak, másrészt a végtelen nádasból gyalog kéne kijutni. Persze, ekkor még nem sejtik, hogy ez csak a kezdet,mert a nádasban egyre furcsább dolgok történnek...

Személy szerint én kedvelem az ehhez hasonló B kategóriás horrorfilmeket, de ez valahogy nem igazán fogott meg. Talán a helyszín is közrejátszott ebben. Valahogy ez a nádas vidék, ellenszenves volt, ráadásul nem értem, hogy egy turistacsoport miért menne egy ilyen helyre. Legalább ha szép terület lett volna...
Emellett a szereplők sem voltak jók, pedig volt köztük egy nagyobb név is, mégpedig Geoff Bell, akit többek között a Biznisz, Huligánok, Spíler, és a Hadak útján című filmekből ismerhetünk.
A szereplők mellett az egész film erőltetett volt számomra. Felesleges és idióta cselekményekkel volt tele. Néha fel is tettem magamnak a kérdést, hogy ezt most miért?!

Tehát összességében gyenge volt, bár egyszer meglehetett nézni, de többre számítottam. Legyen 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr544806491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása