[Supernatural Movies]

[játék] The Expendabros (2014)

2014. augusztus 08. - REMY

Rest in Peace, Bro!

Egy vadonatúj DLC érkezett a napokban a Devolver Broforce nevezetű játékához, melyben a Feláldozhatók 3 szereplőivel zúzhatjuk szét a pályát kedvünkre, miközben természetesen a küldetéseket is toljuk. (Steamen ingyenes!) A Broforce-ban már megismerhettük azt az érzés, hogy milyen a 80-as és 90-es évek legnagyobb akciósztárjaival/ figuráival aprítani, de most azt is átélhetjük, hogy milyen Feláldozhatónak lenni. Belebújhatunk Broney Ross (Sylvester Stallone), Bro Christmas (Jason Statham), Trent Broser (Arnold Schwarzenegger), Bro Caesar (Terry Crews), Bronar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Broad (Randy Couture), valamint Broctor Death (Wesley Snipes) bőrébe is, hogy elkapjuk a gonosz Mel Gibson-t.

expend.jpg

Noooooo…

Töménytelen mennyiségű tesztoszteron társult az amúgy is férfias akciójátékhoz. A játszható karakterek nem csak nevükben, de a fegyvereiket tekintve sem maradnak el a filmben látottaktól. Tehát, Snipes és Statham pengékkel, Stallone pisztollyal, Crews pedig (Nekem személy szerint Crews karaktere jött be a legjobban, mert Ő szolgáltatta a nagybetűs zúzdát.) egy minigunnal teszi próbára Mel Gibson hadseregét. De természetesen a többiek sem okoztak csalódást. 

expend1.jpg

Mission Failed!

Sajnos a tesztoszterontól duzzadó játékmenetet nem sokáig élvezhetjük, ugyanis a 10 küldetésből álló kiegészítőt legrosszabb esetben is maximum 1 órán keresztül lehet játszani single player módban. Bár tény, hogy ez az egy óra majdhogynem felejthetetlen élményekkel fog minket gazdagítani, de sajnos összességében kevés a tökéletes boldogsághoz, úgyhogy kapjuk elő az eredeti Brocforce játékot, mert az Expendabros csak egy kis szelet az egészből, ami szép és jópofa ugyan, de sajnos rövid. 7,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr836582733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása