[Supernatural Movies]

Egyetlen alkalom erejéig ismét mozivásznon a Hullajó!

És most páros jegyet nyerhettek rá...

2019. február 22. - Lakat Barnabás

A Gyűrűk Ura-, illetve A hobbit-széria háromszoros Oscar- és egyszeres Golden Globe-nyertes alkotója, Peter Jackson független filmesként indult el a pályán a nyolcvanas években, és a Hullajó számított az első nagy dobásának. A produkció különlegessége az erőszak és a komédia közös nevezőre hozása, annak köszönhetően, hogy a vérben tocsogó jelenetek fontos alkotóeleme lett a fekete és az abszurd humor. Jackson e kizárólag 18 éven felülieknek szóló alkotásával elnyerte a horrorfilmek Oscarjának tartott Saturn-díjat is.braindead_1.jpg

A kultikus alkotás most egy alaklom erejéig visszatér a gyöngyvászonra, a Pólus Mozi Klasszik filmklubjának égisze alatt. A február 26-i, keddi, 19.00 órási, a Pólus Moziban megrendezésre kerülő, eredeti nyelvű, magyar feliratos vetítésre 3 db páros belépőt sorsolunk. Ha ott szeretnél lenni a különleges eseményen, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Hogy nevezik a filmben a zombivész kitöréséért felelős rút teremtményt?

A válaszokat vasárnap éjfélig várjuk, a supnatmov@gmail.com címre, a levél tárgya Hullajó legyen.

De megadhatod a választ eme bejegyzés facebook posztja alatt is kommentben, ezzel megnövelve az esélyeidet.

A nyerteseket e-mailben vagy facebook üzenetben fogjuk értesíteni.

Sok szerencsét, gusztustalanul rémületes mókázásra fel!

ratmonkey.jpg

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6314643142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása